gastvrije aarde [ophaaldag]

Dag iedereen,

De school wordt een nieuw afhaalpunt voor fruit, groenten en brood vanuit de Gastvrije Aarde. Ik ben blij dat dit mag op school èn dat er ook genoeg interesse is. De enige voorwaarden zijn dat dit de school zelf geen extra werk mag bezorgen (vandaar dat ieder zijn bestelling zelf regelt met de Gastvrije Aarde) èn dat de bestellingen onmiddellijk worden meegenomen (overgebleven bestellingen gaan “in de soep”).
De eerste levering is op dinsdag 2 december.
De eerste maand is een proefperiode, daarna kan je starten met een vast abonnement. Het abonnement tijdelijk onderbreken is mogelijk (indien je in de zomer genoeg groenten hebt uit eigen tuin of als je op reis bent). Tijdens de vakanties en op feestdagen kan je ervoor kiezen om niets te bestellen of om de bestelling af te halen in één van de bestaande afhaalpunten (bottelare, brakel, eine, eke, elsegem, merelbeke, oudenaarde, ronse, sint-kornelis-horebeke of vurste) of op donderdagvoormiddag op de markt (kraampje naast de fontein bij het stadhuis).
Je kan deze week de bestelling doorgeven (liefst via mail): gastvrijeaarde@skynet.be
In de mail vermeld je volgende gegevens:
naam + adres + telefoonnummer
afhaalpunt De Vier Tuinen
afhaalpunt tijdens vakanties of op feestdagen (of onderbreking abonnement tijdens vakanties)
de bestelling zelf: fruit klein, fruit groot, groenten klein, groenten groot, aardappelen, brood (1 of 2 per week).
Jullie zullen nog info per mail ontvangen van de Gastvrije Aarde zelf (ik heb het mailadres doorgegeven van de geïnteresseerden) en ook bij de eerste levering zal extra info zitten o.a. over de betaling per overschijving.

groet
Ellen Meurez (mama van Mona en Tiele Bodyn)
ellen.meurez@gmail.com

De Gastvrije Aarde
Koekoekstraat 17
9667 Sint Kornelis Horebeke
Tel/Fax: 055 / 49 87 91
gastvrijeaarde@skynet.be
www.gastvrijeaarde.be

Dit bericht is een kopie van een kalender feed van een adere website.