Raad van Beheer

Agenda:

– vraag van Sabine De Wolf ivm leefgroep 5
– voorbereiding AV (nieuwe datum vastleggen !)
– begroting
– LOP (kort verslag Olivier)
– Tine Germer
– voorstel financiering opvang [er is een oplossing mogelijk die zowel de solidariteit bewaart áls de kosten van de opvang redelijk “wijzigt”]

voorstel AVC:
Farida vroeg deze morgen of de rvb wel nog geldig kan vergaderen tot de av als zij nu ook al ontslag neemt.

Puntjes voor de av:
sprookjesbos (Karel best zo snel mogelijk verwittigen zodat hij die avond kan vrijhouden) – waarschijnlijk zal hij ook iets willen zeggen over 20 jaar sprookjesbos
SOM/FOPEM: wij hebben vorig jaar gevraagd dat zij een woordje uitleg zouden komen geven aan de ouders: Bij hen staat er 12 oktober in de agenda. Klopt dit? Visie: wat reeds gedaan, planning dit schooljaar (Bruni en Nille)
Verbouwingen: stand van zaken, planning (praktische raad)
Milieuvriendelijke school: wat reeds gedaan, wat nog verder? (Kaat)

Ik vind dit stuk voor stuk punten die alle ouders zouden mogen weten. Misschien dit jaar kiezen voor enkel gemeenschappelijk?

Iets meer praktisch: gisteren was ik in Klimop, zij hebben ons systeem overgenomen wat betreft drankjes en activiteiten, ze maken wel een onderscheid tussen kleuters (Ongeveer 20 euro) en lager( ongeveer 25 euro). Ze kiezen ook resoluut voor kleine fruitsapjes van de wereldwinkel. Vrij duur want 1 drankje kost 35 cent( cfr nu ongeveer 25 cent). Bij grote afnames krijg je wel 5 procent korting. Zou dit voor ons lukken binnen het huidige budget?

Zij betalen voor het zwemmen slechts 25 cent per kind, cfr. Oudenaarde 75 cent per kind. Ze hebben ook geen bus nodig want het ligt op stapafstand.

_________________________________________________
Beste Karel en Koen,
Ik ben onze afspraak niet vergeten maar heb het druk gehad met pracktische zaken.
Alhoewel het hele project toch heel de tijd in mijn achterhoofd speelde.

Deze zomer heb ik de moeite genomen mijn zolder eens grondig op te ruimen en te herschikken. Dat is voor een gedeelte al gebeurd. Ik kom tot de constatie dat er veel ruimte nodig is voor al die kledij. Ondertussen heb ik al van alle kanten kostuums gekregen en ben die nu aan het sorteren en stockeren, het is al een heel pak geworden. Ik vben ook een inventaris begonnen.
Omdat ik mijn huis aan het herinrichten ben en verschillende kamers een andere functie krijgen is het hier wat rommelig en ben ik verplicht om eerst één ruimte in orde te maken vooraleer ik een andere ruimte kan aanpakken. Daarnaast komen ze, eindelijk na zoveel jaren van wachten, over de hele voorgevel nieuwe vensters steken en moet ik daar ook rekening mee houden. Het is hier ter plaatse dus redelijk druk. Maar dit alles heeft tot doel mijn huis klaar te stomen voor een geweldige start voor kostuumverhuring en atelier.
Op verschillende vlakken ben ik nog op zoek naar informatie, maar ik zoek gewoon verder en ondertussen ben ik ook bezig met het voorbereiden van workshops en zo. Ik ben dus op vele terreinen bezig maar alles met eenzelfde doel.

In bijlage heb ik een korte schets gemaakt van onze eerste bijeenkomst.
Ik geef op de verschillende vragen een antwoord maar heb nog niet alles helder gekregen.
Daarom had ik graag een antwoord gehad op mijn eerste versie en verwacht ik van jullie suggesties en tips of andere voorstellen. ik ben niet zo goed in deze dingen te formuleren maar ik sta wel open voor ideeën.
Mijn constatie tot nu toe is dat we nogal nauw zullen samen werken, vooral in de periode rond het sprookjesbos.
Met vriendelijke groet,
Tine Germer

Dit bericht is een kopie van een kalender feed van een adere website.